Globalizace a inovace tradičních potravin

Konference věnovaná potravinám proběhne 5. – 8. listopadu 2006 v Xiamen (Čína).

Čínský institut pro potravinářskou vědu a technologii (CIFST) a Institut potravinářských technologů (IFT) organizují v Číně summit věnovaný problematice potravin. Tématem tohoto summitu v roce 2006 je “Globalizace a inovace tradičních potravin”. Odborný program summitu je rozdělen do tří částí:
I. Plenární zasedání:
– inovace v potravinářském průmyslu,
– bezpečnost potravin a obchod,
– potravinářská technologie a trendy ve vývoji výrobků,
– názory spotřebitelů.
II. Čínsko – japonsko – korejské fórum
Téma: Globalizace orientálních potravin.
III. Technická zasedání:
– bezpečnost balených potravin z technologického hlediska,
– modrá ekonomika – rozvoj potravin mořského původu,
– čínská čajová kultura a moderní potravinářský průmysl,
– inovace u tradičních potravin,
– funkční potraviny,
– pokrok v potravinářské biotechnologii,
– technologie ozařování potravin,
– technologie extruze.
Více informací najdete na www.foodsumit.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *