Mykotoxiny v potravinovém řetězci

International Journal of Food Microbiology

V roce 1979 byl spuštěn program vědecké spolupráce OECD (http://www.oecd.org/department/0,3355,en_2649_33903_1_1_1_1_1,00.html) zaměřený na management biologických zdrojů a prioritní problematiky v příslušné oblasti.
V návaznosti na tento program proběhl v USA (Omaka, Nebraska) workshop ve dnech 29. 11. – 1. 12. 2006 pod názvem Mycotoxins from the Field to the Table, který se věnoval problematice mykotoxinů v celém potravinovém řetězci. Program obvykle sponzoruje realizaci 6 – 8 workshopů za rok.
Speciální vydání časopisu International Journal of Food Microbiology 2007;119:(1-2) je sborníkem příspěvků z uvedeného workshopu.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *