Potraviny: od farmy po vidličku (statistická příručka)

Publikace Evropské komise zaměřená na statistiku v rámci potravinového řetězce.

Evropská komise, GŘ pro zdraví a ochranu spotřebitele (DG Sanco) vydalo v roce 2006 pod ISBN 92-79-00429-8 publikaci (viz příloha), jejímž cílem je podat souhrnnou informaci o statistických údajích, které jsou v současné době k dispozici a týkají se potravinového řetězce. To umožní čtenářům udělat si představu o tom, jak se potravinový řetězec v Evropě vyvíjí. Uvedená publikace slouží jako přehled údajů o dostupných potravinách a potravinovém řetězci v Eurostatu.
Obsah publikace:
Úvod
1. Vstupy do potravinového řetězce
2. Primární produkce
3. Výroba potravin
4. Spotřeba potravin a zdraví
5. Hráči v potravinovém řetězci

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *