Seznam potravinářských předpisů EU – 2. část

Komoditní předpisy týkající se bezpečnosti a jakosti potravin

17.1 Hygiena masa uvnitř Společenství
17.2Klasifikace a dělení jatečných těl
17.3Označování masa a masných výrobků
19.1 Obecná opatření
19.2 Regulace rybolovu
19.3 Laboratoře, inspekce, metody analýzy
19.4Obchodní normy pro produkty rybolovu a výrobky z nich
20.1Opatření pro mléko a mléčné výrobky
20.2Metody analýzy mléka a mléčných výrobků (kromě kaseinů)
20.3Požadavky na roztíratelné tuky
20.4Požadavky na kaseiny a kaseináty
21.1 Požadavky na olivový olej
21.2 Kyselina eruková
21.3 Jiné jedlé oleje
22.1 Ovoce a zelenina a skořápkové plody
22.2Podpora ovoce a zeleniny
22.3 Zpracované ovoce a zelenina (včetně sušeného a šťáv)
24.1 Cukr, glukóza, isoglukóza
24.2 Med a včelí produkty
24.3 Kakao a čokoládové výrobky
28.1 Pravidla pro výrobu vín a organizaci trhu (enologické postupy, označování, odchylky při dovozu vín apod.)
28.2 Pravidla pro aromatizované nápoje a koktejly s obsahem vína
28.3 Obchodování s třetími zeměmi
 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *