Správná hygienická praxe v normách ČSN

V r. 2006 byly vydány normy s pravidly správné hygienické praxe pro mléko, ryby a vejce a výrobky z nich a pro sterilovanou zeleninu a ovoce.

ČSN 56 9601 – Pravidla správné hygienické a výrobní praxe – Mléko a mléčné výrobky: Česká technická norma; srpen 2006.

ČSN 56 9602 – Pravidla správné hygienické a výrobní praxe – Ryby, vodní živočichové a výrobky z nich: Česká technická norma; duben 2006.

ČSN 56 9603 – Pravidla správné hygienické a výrobní praxe – Vejce a vaječné výrobky: Česká technická norma; duben 2006.

ČSN 56 9604 – Pravidla správné hygienické a výrobní praxe -Sterilovaná zelenina a ovoce: Česká technická norma; duben 2006.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *