Praha 5. 2. 2009
Kulinářské delikatesy i nové trendy v gastronomii představí 121 vystavovatelů z ČR i ze zahraničí. Čtyřdenní akce nabídne ochutnávky pokrmů a nápojů a oslovit chce odborníky i všechny příznivce dobrého jídla.
Veletrh představí vše, co s gastronomií souvisí - od technologie výroby potravin, obalové techniky, zařízení pro hotely a restaurace až po samotnou výrobu a distribuci potravin, alkoholických i nealkoholických nápojů.
Gastronomická produkce ovládne tři výstavní pavilony. Jeden z Křižíkových pavilonů bude patřit nápojům, další dva potravinářským specialitám. Již tradičně se na veletrhu uskuteční soutěž Mistr kávy. Nejlepší čeští baristé se utkají o možnost stát se reprezentantem na mistrovství světa baristů v Atlantě. Další odborníci na přípravu kávy se pak pokusí vytvořit největší šálek cappuccina na světě a překonat Guinnessův světový rekord.