05.02.2009 | 10:02
Autor:
Kategorie:
Štítky:

3. ročník veletrhu Top Gastro

Praha 5. 2. 2009

Kulinářské delikatesy i nové trendy v gastronomii představí 121 vystavovatelů z ČR i ze zahraničí. Čtyřdenní akce nabídne ochutnávky pokrmů a nápojů a oslovit chce odborníky i všechny příznivce dobrého jídla.
Veletrh představí vše, co s gastronomií souvisí - od technologie výroby potravin, obalové techniky, zařízení pro hotely a restaurace až po samotnou výrobu a distribuci potravin, alkoholických i nealkoholických nápojů.
Gastronomická produkce ovládne tři výstavní pavilony. Jeden z Křižíkových pavilonů bude patřit nápojům, další dva potravinářským specialitám. Již tradičně se na veletrhu uskuteční soutěž Mistr kávy. Nejlepší čeští baristé se utkají o možnost stát se reprezentantem na mistrovství světa baristů v Atlantě. Další odborníci na přípravu kávy se pak pokusí vytvořit největší šálek cappuccina na světě a překonat Guinnessův světový rekord.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down