14.01.2013 | 11:01
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Průvodce světem potravin

Informační centrum bezpečnosti potravin Ministerstva zemědělství vydalo již třetí autorizované vydání publikace Průvodce světem potravin.

 Publikace je určena především spotřebitelům. Má sloužit jako praktický manuál shrnující to podstatné, co by měl spotřebitel vědět o potravinách a na co si dávat pozor při nakupování.
Autor publikace, doc. Ing. Luboš Babička, CSc., se v publikaci věnuje i palčivé problematice alkoholických nápojů, balení potravin, označování potravin a biopotravinám. Na konci publikace je uveden seznam povolených potravinářských aditiv. Brožura bude spotřebitelům k dispozici v promostánku Informačního centra bezpečnosti potravin, který bývá pravidelně na akcích Ministerstva zemědělství. Dále je možné publikaci získat i na přednáškách, které organizuje ICBP, a na oborových výstavách s účastí MZe.
Informační centrum bezpečnosti potravin publikaci rovněž (zdarma) v omezeném počtu zasílá, stačí ji objednat na e-mailové adrese olaf.deutsch@mze.cz. Zájemci si mohou publikaci také osobně vyzvednout na Ministerstvu zemědělství (kontakt: Olaf Deutsch, tel.: 607 886 278).
Zdroj: www.szpi.cz

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down