07.02.2012 | 09:02
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Mezinárodní konference FOOD FORUM

Mezinárodní konference FOOD FORUM proběhne v den zahájení Mezinárodního potravinářského veletrhu SALIMA 2012
Ministerstvo zemědělství zve všechny zájemce do expozice v pavilonu V na Mezinárodním potravinářském veletrhu SALIMA 2012, ve dnech 28. února až 2. března 2012 v Brně.

Na brněnském výstavišti proběhnou v těchto dnech veletrhy: SALIMA - 28. mezinárodní potravinářský veletrh, MBK - 6. mezinárodní veletrh mlynářství, pekařství a cukrářství, INTECO - 25. mezinárodní veletrh pro obchod, hotely a veřejné stravování, VINEX - 17. mezinárodní vinařský veletrh a EMBAX - 26. mezinárodní veletrh obalů a obalových technologií.

Veletrhy budou zahájeny Mezinárodní konferencí FOOD FORUM na téma „Cesty k udržení produkce potravin, kvalita potravin a rozvoj lokálních a regionálních trhů“, kterou pořádá Ministerstvo zemědělství a Potravinářská komora ČR v rámci Mezinárodního potravinářského veletrhu SALIMA 2012.

Konference proběhne v kongresovém sále brněnského hotelu Holiday Inn 28. 2. od 14.00 do 16.00 hodin za účasti českého ministra zemědělství Petra Bendla, prezidenta Potravinářské komory České republiky Miroslava Tomana a prezidenta Agrární komory České republiky Jana Veleby.

Mezi významnými řečníky na konferenci FOOD FORUM budou Zsolt Simon, ministr zemědělství a rozvoje venkova Slovenské republiky a Marek Sawicki, ministr zemědělství a rozvoje venkova Polské republiky.
Dalšími významnými zahraničními účastníky konference budou zástupci Generálního ředitelství pro veřejné zdraví a ochranu spotřebitele Evropské komise (DG SANCO), Evropského úřadu pro bezpečnost potravin (EFSA) a eurokomisaře pro zemědělství a rozvoj venkova.

 

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down