25.07.2006 | 11:07
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Drůbežáři ochlazují chovné haly za pomoci dobrovolných hasičů

V případě větších úhynů hradí ztráty pojišťovny.

Pomocí automatických systémů je nutné v halách stále větrat a dostatečně drůbež napájet. Volně chovaná drůbež v halách se často poleká a nahrne na jedno místo, kde se někteří jedinci mohou zadusit. Největší rizika jsou za horkých nocí, velká vedra neprospívají zejména brojlerům.
V případě větších úhynů hradí ztráty pojišťovny. Ovšem v tomto případě musí mít chovatel potvrzení od meteorologů, že teploty po dobu více než tří dnů překročily kritickou mez (jak je uvedeno ve smlouvě s dotyčnou pojišťovnou).

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2025 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down