06.08.2003 | 08:08
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Chondroprotektivum nové generace

Na našem trhu se objevil nový kloubní veterinární přípravek, který je určený nejen pro psy, ale i pro kočky. Dováží se z Kanady, kde je dlouhá léta oblíben. Značka Alavis má své produkty k dispozici nejen v Kanadě, ale i v USA, Japonsku, Německu a Anglii. Nově se objevila v České republice.

Alavis MSM+Glukosamin sulfát je vyhledávaný zejména pro analgetické a antiflogistické schopnosti aktivní komponenty MSM (methylsulfonylmethan – organicky vázaná síra). Jedná se o hlavní derivát DMSO, který se v medicíně běžně užívá. Velkou výhodou MSM je, že na rozdíl od DMSO, je bez zápachu a chuti po síře. MSM (CH3)2SO2 vzniká oxidací DMSO (CH3)2SO a následnou destilací vzniká čistý 99,97% MSM. MSM je přírodní organicky vázaná síra, která se snadno zabudovává do organismu.
MSM má kromě účinku analgetického a antiflogistického také účinky vazodilatační a antiedematozní. Svými antioxidačními a detoxikačními účinky se podílí na odbourávání poškozené kloubní tkáně. Účinků MSM se využívá jako doplněk léčby degenerativního a zánětlivého postižení pohybového aparátu (artróza, artritida, dysplazie kyčelního kloubu, claudicatio, chronická myalgie), déle při odstranění svalových křečí a v menší míře také bolestí šlach.
Více informací naleznete v rubrice Novinky na veterinárním trhu.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down