29.07.2003 | 05:07
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Znaky čerstvosti mořských ryb

S. KONEČNÝ, J. PAVLÍČEK*
Státní veterinární ústav Opava
* Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
Veterinářství 1998;48:161-163.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2025 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down
Přehled ochrany osobních údajů

Tento web používá soubory cookie, abychom vám mohli poskytnout tu nejlepší možnou uživatelskou zkušenost. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání vás, když se vrátíte na naši webovou stránku, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webu jsou pro vás nejzajímavější a nejužitečnější.