10.06.2015 | 09:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Veterinární cytologie v praxi

Pod názvem Bravo Tour – My Study Day 2015 aneb Cytologie v praxi III. uspořádala společnost MSD Animal Health již potřetí cyklus odborných přednášek zaměřený na nejnovější poznatky z cytologické veterinární praxe. V květnu a červnu se mohli veterinární lékaři a studenti zúčastnit přednášek věnovaných cytologii mízních uzlin a kožních útvarů v pěti městech – v Bratislavě, Praze, Brně, Hradci Králové a v Trojanovicích.

Odborný seminář zahájil a moderoval MVDr. Jan Doležal (MSD Animal Health). Hlavní přednášející MVDr. David Hanzlíček (Klinika Jaggy Brno) uvedl problematiku cytologie mízních uzlin, lymfom a jeho diferenciální diagnózy. Ve své druhé přednášce se zabýval cytologií kožních útvarů - mastocytomem a jeho diferenciální diagnózou. V poslední prezentaci uvedl cytologii ze své každodenní praxe, popsal jednotlivé kazuistiky a přítomným posluchačům předal praktické tipy.
Dr. J. Doležal upozornil přítomné na další možnosti využití žvýkací tablety proti klíšťatům a blechám Bravecto a jak zvýšit profit veterinární praxe.*

Další zajímavosti ze semináře pro Vaši praxi najdete v červencovém Veterinářství.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down