05.04.2006 | 06:04
Autor:
Kategorie:
Štítky:

EK podpořila řadu výzkumných projektů

Jedním z nich jsou potravinové alergie.

EuroPrevall: Výskyt (prevalence), náklady a základna pro potravinovou alergii v Evropě: www.europrevall.org/

InformAll: Komunikace o potravinových alergiích: informace pro spotřebitele, legislativa a průmysl: www.informall.eu.com

SAFE: Alergie na potraviny rostlinného původu: strategie pro snižování jejich výskytu v Evropě
www.meduniwien.ac.at/akh/safe/

AllergenTest: Vývoj imunochemických rychlotestů pro detekci proteinů s alergenním potenciálem obsažených v potravinách
www.allergentest.info/

Allergest: Vliv GI-trávení na alergenitu potravin
http://allergest.technion.ac.il/

REDALL: Snížení alergenity zpracovaných potravin obsahujících živočišné alergeny
www.chemie.uni-hamburg.de/lc/redall/

LABDEL: Aplikace vakcín a terapeutických molekul orálně pomocí nepatogenních mléčných bakterií
www.labdel.eu.com

FAREDAT: Vyhodnocování rizika potravinové alergie založené na zdokonalené diagnóze, alergenech a metodách testování
www.lkpallgy.suite.dk/FAREDAT/

GA2len Global Allergy and Astma European Network (Evropská vědecká základna pro alergii a astma)
www.ga2len.net/

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2025 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down