Hygiena masa,regulace rybolovu, aj.
2. část. Komoditní předpisy týkající se bezpečnosti a jakosti potravin
17.1 Hygiena masa uvnitř Společenství
17.2 Klasifikace a dělení jatečných těl
17.3 Označování masa a masných výrobků
19.1 Obecná opatření
19.2 Regulace rybolovu
19.3 Obchodní normy pro produkty rybolovu a výrobky z nich
20.1 Opatření pro mléko a mléčné výrobky
20.2 Metody analýzy mléka a mléčných výrobků (kromě kaseinů)
20.3 Požadavky na roztíratelné tuky
20.4 Požadavky na kaseiny a kaseináty
21.1 Požadavky na olivový olej
21.2 Kyselina eruková
21.3 Jiné jedlé oleje
22.1 Ovoce a zelenina a skořápkové plody
22.2 Podpora ovoce a zeleniny
22.3 Zpracované ovoce a zelenina (včetně sušeného a šťáv)
24.1 Cukr, glukóza, isoglukóza
24.2 Med a včelí produkty
24.3 Kakao a čokoládové výrobky
28.1 Pravidla pro výrobu vín a organizaci trhu (enologické postupy, označování, odchylky při dovozu vín apod.)
28.2 Pravidla pro aromatizované nápoje a koktejly s obsahem vína
28.3 Obchodování s třetími zeměmi
Úřední věstník ES 2/2013