24.11.2006 | 07:11
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Správná hygienická praxe v normách ČSN

V r. 2006 byly vydány normy s pravidly správné hygienické praxe pro mléko, ryby a vejce a výrobky z nich a pro sterilovanou zeleninu a ovoce.

ČSN 56 9601 - Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Mléko a mléčné výrobky: Česká technická norma; srpen 2006.

ČSN 56 9602 - Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Ryby, vodní živočichové a výrobky z nich: Česká technická norma; duben 2006.

ČSN 56 9603 - Pravidla správné hygienické a výrobní praxe - Vejce a vaječné výrobky: Česká technická norma; duben 2006.

ČSN 56 9604 - Pravidla správné hygienické a výrobní praxe -Sterilovaná zelenina a ovoce: Česká technická norma; duben 2006.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down