26.07.2002 | 09:07
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Výroba hovězího stoupla

Po prudkém poklesu v minulém roce se výroba hovězího a telecího masa v České republice v červnu meziročně zvýšila o celých 21,4 procenta. Výroba vepřového se naopak v červnu o tři procenta snížila. Pokles výroby hovězího masa byl ovlivněn především výskytem BSE u nás.

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2025 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down
Přehled ochrany osobních údajů

Tento web používá soubory cookie, abychom vám mohli poskytnout tu nejlepší možnou uživatelskou zkušenost. Informace o souborech cookie se ukládají ve vašem prohlížeči a plní funkce, jako je rozpoznání vás, když se vrátíte na naši webovou stránku, a pomáhají našemu týmu pochopit, které části webu jsou pro vás nejzajímavější a nejužitečnější.