07.06.2007 | 12:06
Autor:
Kategorie:
Štítky:

Konference o nových potravinářských aditivech a ingrediencích

21. června 2007, Leatherhead in Surrey (UK).

Jednodenní konference Additives and Ingredients In Food pořádaná společností LFI (Leatherhead Food International) v Anglii poskytne účastníkům přehled o nejvýznamnějších nových potravinářských aditivech a ingrediencích, které jsou v současné době na trhu a o hlavních trendech v této oblasti. Tématy prezentovaných referátů budou např. možné náhrady soli a cukru, reakce průmyslu na požadavky spotřebitelů v oblasti trans-tuků, názory a postoje spotřebitelů k aditivům a potravinářským ingrediencím, trendy ve vývoji aromat a ochucovadel pro rok 2007, nové technologie zpracování aditiv a ingrediencí (př. mikroenkapsulace) a nové proteinové hydrolyzáty pro nápoje. Více informací najdete na adrese http://www.leatherheadfood.com/additivesconf/

Napsat komentář

Napsat komentář

deník / newsletter

Odesláním souhlasíte se zpracováním osobních údajů za účelem zasílání obchodních sdělení.
Copyright © 2024 Profi Press s.r.o.
crossmenuchevron-down