5. března 2009, MZLU v Brně.
Seminář bude součástí doprovodného odborného programu 4. mezinárodního gastronomického veletrhu G + H 2009 (4. – 6. 3. 2009). Seminář se bude zabývat problematikou jakosti a zdravotní nezávadnosti potravin a surovin rostlinného a živočišného původu ve všech souvislostech. Na programu budou vyžádané přednášky hlavních odborníků a výběr spontánně přihlášených posterů.
Předběžné přihlášky lze zaslat do 30.11.2008 garantům semináře listovní nebo elektronickou poštou:
Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D., garant semináře, tel.: 545133264, e-mail: xjuzl0@node.mendelu.cz
Ing. Šárka Nedomová, Ph.D., zástupce garanta, tel.: 545133193, e-mail: snedomov@mendelu.cz
Poštovní adresa obou garantů: Ústav technologie potravin AF MZLU, Zemědělská 1, 61300 Brno. Fax: 545 13 31 90.
Oba uvedení zodpoví dotazy a informace o semináři. Přesvědčte se laskavě, že jste předběžnou přihlášku odeslal(a) včas, tj. do 30.11.2008, na později došlé přihlášky nelze brát zřetel. Autoři posterů k předběžné přihlášce připojí věcný abstrakt sdělení v rozsahu 10-15 řádků.
Program semináře, složenky k úhradě vložného a další informace budou zaslány předběžně přihlášeným zájemcům do 10.12.2008, závazné přihlášky budou přijímány do 31.1.2008.
Miroslav Jůzl a Šárka Nedomová
garanti semináře